• =

    =

de Picknicktuin | donderdag 13 mei

Na het ongekende succes van afgelopen zomer kan een vervolg van de Picknicktuin natuurlijk niet uitblijven. Wij kunnen dan ook met veel enthousiasme vertellen dat we op Hemelvaartsdag 13 mei weer next-level gaan picknicken met iedereen op het terrein naast Soap! Hoe leuk is dat?!
Zie jij het al voor je? Onderuit op je kleedje op een heerlijk plekje in het gras met een goedgevulde picknickmand? Op de achtergrond fijne zomerse beats die worden ondersteund door een saxofonist die lekker ronddwaalt over het terrein. Heerlijk toch?!

Hoe werkt het?

Het concept is (en blijft) simpel. Je bestelt online een door de chef samengestelde picknickmand die je op 13 mei (Hemelvaartsdag) vanaf 13:00 uur bij ons op kunt halen. Je zoekt een fijn plekje uit in de prachtige picknicktuin en wij doen de rest. Daarnaast is de Picknicktuin 100% kids-proof! Wij zorgen voor diverse kinderactiviteiten zoals springkussens en Oudhollandse spelletjes en bij tropische temperaturen zorgen we voor sproeiers en extra veel (water)pret.

Wil jij ook next-level picknicken en het ultieme zomergevoel naar boven halen? Wacht dan niet langer, praat je vrienden, collega’s en/of familieleden bij en scoor die heerlijke picknickmand vandaag nog!

De Picknickmand

Home made Sangria met Licor 43, een fles Sauvignon Blanc / Chardonnay óf Jus d’Orange
Turks Brood met smeersels
Zoete olijfjes
Apeldoorns Roem, brie met vijgenjam en noten
Droge worst en spianata Romana
Pasta salade
Snoeptomaatjes
Tortilla chips met chilisaus
Wraps met kipfilet en kruidenkaas
Zoete lekkernijen
Yoghurt met vers fruit
Vegetarische sushi met sojasaus
Bestek, bordjes, bekers en servetten

Belangrijke info

Je koopt in principe alléén de picknickmand waarbij de Picknicktuin als extra toevoeging een beleving wil geven. De Picknicktuin is géén evenement waar u een ticket voor aanschaft, maar je koopt een picknickmand waarbij wij aansturen om deze te nuttigen op een locatie in een leuke setting. De picknickmand kan ook op een andere plek worden genuttigd of mee naar huis worden genomen.

In ons kikkerlandje is niks zo onvoorspelbaar als het weer. Bij slechte weersvoorspellingen zijn we dan ook niet in de mogelijkheid om een extra beleving te kunnen geven. De inhoud van de picknickmand blijft, mooi weer of niet, ongewijzigd en daar kan je altijd volop van genieten. De picknickmand kan i.v.m. de versheid en inkopen niet geannuleerd worden. Je kunt de picknickmand op de desbetreffende datum ophalen zodat je thuis (of elders) kunt genieten van al het lekkers. Laten we met z’n alle duimen voor een stralende dag zodat iedereen maximaal kan genieten van de inhoud én van de beleving!