SOAP Festival

De zomervakantie is bijna voorbij en SOAP heeft een ontzettend zonnige en mooie start meegemaakt! Dit willen wij graag het laatste weekend van Augustus met iedereen groots gaan vieren! Op 24, 25 en 26 Augustus organiseren wij de eerste editie van het SOAP festival! โ˜€๐ŸŒด

Drie dagen lang eten, drinken en een en al gezelligheid! Vrijdag staat in het teken van live bands, zaterdag hebben we een SOAP’s Surprise en zondag wordt SOAP omgetoverd tot waar speelparadijs. Op zaterdag en zondag is tevens een Beach Tennis toernooi aan de gang รฉn zondag komt Wendy van dijk met haar Wendyโ€™s Disq Club langs om een Yoga clinic te geven voor alle belangstellenden!

Het uitgebreide programma:

Vrijdag 24 Augustus
Open: 10:00 – 00:00
VRIJMIBO met LIVE BANDS vanaf: 16:00
๐ŸŽผ๐Ÿฅ๐ŸŽท๐ŸŽถ๐ŸŽธ๐ŸŽบ

Voor deze dag hebben we de Guus Essers band, de BlueZzFighter en Royce bij ons op bezoek!

De Guus Essers band, bestaande uit een viertal doorgewinterde muzikanten uit Midden- en Oost-Nederland. Naast Cees Essers op basgitaar en Guus Essers (de Ugchelse broers) op toetsen speelt Andre Jansen op sax & klarinet. Op slagwerk speelt Jan ter Maat Jr., telg uit de bekende Twentse drummersfamilie. Het repertoire is breed. Mooie luistermuziek & lekkere dansmuziek. Afwisselend pop, blues, jazz, latin, smooth jazz en funky grooves.

De BlueZzFighters hebben een free style power blues met een jazzy touch! Goed in het gehoor en niet altijd voor de hand liggende nummers uit het rijke blues repertoire passeren de revue. Op geheel eigen originele wijze interpreteren Frank Motshagen, Henk Weerensteijn en
Bas Mareez arrangementen van o.a. Johnny Winter, Taj Mahal, Steve Miller en vele anderen + eigen werk, en staan hiermee garant voor een dampende, ongepolijste, swingende, good time blueservaring! Ook hebben zij voor deze avond een special guest: Eddy van de Bunte op piano en hammond!

Daarnaast hebben we Royce bestaande uit Grace Souisa & Elroy Hasselt, deze keer voor de gelegenheid begeleidt door Hans Huberts op acoustische bas en mondharmonica!

Zaterdag 25 Augustus
Open: 10:00 – 00:00
BEACH TENNIS TOERNOOI: Vanaf 14:00
SOAP’S SURPRISE: 19:00 – 23:30
๐ŸŽง๐Ÿธ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ•บ๐ŸŽต๐Ÿป

Zaterdag hebben we een SOAP’S surprise! Wie, wat, waar en hoe is nog een geheim maar het wordt een groot SOAP feest! Met in ieder geval DJ’s, cocktails en buiten koken!

Zondag 26 Augustus
Open: 10:00 – 00:00
KIDS PLAYGROUND: 10:00 – 20:00
BEACH TENNIS TOERNOOI: Vanaf 12:00
WENDYโ€™s DISQ CLUB: 12:00 – 14:00
๐ŸŽช๐ŸŽผ๐Ÿธ๐ŸŽญ

SOAP wordt omgetoverd tot kinderparadijs! Met prachtige opblaasbare attracties, draaimolens, acts en nog veel meer verassingen! Voor de ouders is er natuurlijk ook genoeg te beleven en kunnen zij genieten van onze beroemde Sangria! Verder gaan we buiten koken op houtvuur en maakt Ingeborg van BuroIn verschillende verrassende gerechten voor de kids รฉn volwassenen. En om 12:00 wordt er een yoga clinic gegeven door Wendy van Dijk met Wendyโ€™s Disq club!

Parkeren is gratis en ook met slecht weer gaat het feest gewoon door.