SOAP opent 27 juni

SOAP was even stil, het strand nog wat verlaten… Bloed, zweet en tranen, maar we zijn er nog!

Na wat tegenslagen met de vergunning (zijn er veel regeltjes in NL? Dat zeker! Zijn wij er te laat mee begonnen? Misschien…) maar wij hebben vandaag dan echt de vergunning zwart op wit!

Maar… Omdat wij geen half werk willen leveren, de bovenverdieping helaas nog niet mogen gebruiken en de agenda de komende weken volstaat met borrels/ partijen, hebben wij vandaag met pijn in ons hart moeten besluiten de openingsdatum van SOAP nog ietsje op te schuiven. Wij gaan dus woensdag nog NIET voor publiek open.

SOAP functions is er al wél helemaal klaar voor! Wij zijn tot 27 juni dus uitsluitend geopend voor geboekte borrels/ partijen. Heel erg jammer natuurlijk, zeker met deze temperaturen, maar we beloven dat het het wachten waard wordt!

Laat dus de komende weken je opblaasbadje nog even in de tuin staan, steek de eigen BBQ aan en werk nog wat langer aan je summerbody, of niet! Dan zorgen wij dat onder andere die heerlijke Sangria vanaf 27 juni voor iedereen weer klaar staat💃🏼

Kun je nou écht niet wachten? Informeer dan even naar het afhuren van SOAP voor een borrel, te boeken met of zonder BBQ, er zijn nog een paar gaatjes in de agenda!

Met zonnige groet,
Het team van SOAP