Samen staan we sterk

Samenwerken is een werkwoord. Dat betekent dat elk team continu bezig moet zijn om te zorgen voor een goede samenwerking. Belangrijk, want het is een essentiële factor voor een succesvol team.

En Soap helpt jouw team, samen met Veluwe Experts! graag om een beter team te worden met ons 'Samen staan we sterk'-programma. Tijdens deze teambuildingsmiddag zul je voelen en ervaren wat je nodig hebt om het beste uit je team te halen.

 

Samen sterk bij Soap

Soap op het Zwitsalterrein is de perfecte locatie voor dit programma. Op het grote open veld moet het team, verdeelt in groepen, tegen elkaar strijden om een zogenaamde 'railway' te bouwen. Hiervoor liggen alle materialen klaar, maar zo makkelijk is het niet!

Want alle groepen krijgen een geldbedrag, waarmee ze op slimme wijze materialen moeten kopen die zorgen dat hen 'railway' het verste komt.

Hoe zorg je dat een bal op je 'railway' in beweging blijft? Wat doe je als het geld bijna op is?

Buiten de kaders

Met 'Samen staan we sterk' moeten de groepen buiten de kaders gaan denken en samenwerken op nieuwe manieren. Dit brengt nieuwe inzichten en laat collega's op een andere manier naar opdrachten en elkaar kijken.

Er zijn drie fases:

    • De overlegfase
    • De implementatiefase
    • De bouwfase

Hapje erbij?

Na een middag onderhandelen, ploeteren en (hopelijk) winnen is het team wel toe aan een koud drankje en een warme hap. Daarom biedt Soap aantrekkelijke arrangementen aan, zoals een heerlijke BBQ op ons stadsstrand in Apeldoorn.

Informatie

Alle informatie over deze activiteit.

Vanaf:

€ 37,50

Minimaal:

20 personen

Locatie:

Buiten - SOAP

Duur:In overleg,

min. 1 uur en max. 2,5 uur

Meerprijs bij meer uren

 

Waar:

Buiten

 

Optioneel:

Drank:

Vanaf prijzen:

1 uur - € 13,00

2 uur - € 18,00

3 uur - € 23,00

Eten:

BBQ vanaf € 21,50

Buffet vanaf € 22,50