WIE ZIJN TOCH DIE LEUKE MENSEN BIJ SOAP?

Ludo

Bedrijfsleider

Ludo zorgt voor de droge humor in ons team. Je maakt hem de kop niet gek! Verder zorgt hij ervoor dat het allemaal zo soepel mogelijk verloopt zowel op de vloer als achter de schermen. Ook is hij het brein van de heerlijke cocktails en gin tonics op onze kaart.

Lotte

Horecamanager

Met haar leuke spontane en energieke persoonlijkheid zorgt zij ervoor dat zowel gasten als het personeel het naar hun zin hebben. Verder is zij verantwoordelijk voor onze agenda, wil je een feestje vieren of heb je een vraag over een evenement, dan weet zij het!

Romee

Leidinggevende keuken

Romee zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt in de keuken. Zij zorgt ervoor dat iedereen zo snel mogelijk heerlijk kunnen genieten van onze gerechten. Van lunch, borrel tot diner samen met de rest van het keukenteam knallen ze het eruit als een geoliede machine!

 

Jordie

Operationeel Manager

Met jarenlange horeca-ervaring en eindeloze energie runt Jordie Soap op dagelijkse basis. Hij zorgt ervoor dat alles achter de schermen goed verloopt, je kunt hem ook zien lopen bij Het Stadscafé. Beide zaken vallen onder zijn hoede!