WIE ZIJN TOCH DIE LEUKE MENSEN BIJ SOAP?

Jordie

Operationeel Manager

Met jarenlange horeca-ervaring en eindeloze energie runt Jordie Soap op dagelijkse basis. Hij brengt de nodige horecakennis naar Soap en zorgt dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

Lotte

Floormanager

Met haar leuke spontane en energieke persoonlijkheid zorgt zij ervoor dat zowel gasten als het personeel het naar hun zin hebben. Verder is zij verantwoordelijk voor het personeel op de vloer en dat doet zij met volle enthousiasme!

Ludo

Barmanager

Ludo zorgt voor de droge humor in ons team. Je maakt hem de kop niet gek! Verder zorgt hij ervoor dat het allemaal zo soepel mogelijk verloopt achter de bar. Ook is hij het brein van de heerlijke cocktails en gin tonics op onze kaart.

 

Quinty

Bar medewerker en social media

Quinty zorgt samen met Ludo ervoor dat het soepel achter de bar loopt. Maar ook een belangrijke rol is haar verantwoording voor Instagram, Facebook en TikTok accounts!

 

Viola en Romee

Keukenbrigade

Deze 2 toppers zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt in de keuken. Zij zorgen ervoor dat de gasten zo snel mogelijk heerlijk kunnen genieten van onze gerechten. Van lunch, borrel tot diner zij knallen het eruit als een geoliede machine!