Arrangementen

Bij Soap hebben wij de meest uiteenlopende arrangementen voor elk soort evenement. We zijn te vinden net buiten het centrum en met genoeg parkeerplekken voor de deur zijn wij goed bereikbaar, wil je het groots vieren of wat kleiner houden ook daar hebben we verschillende ruimtes inclusief terras voor!

Heb je iets te vieren, een bruiloft of jubileum. Zoek je een locatie om te kunnen vergaderen met misschien wel een lunch buffet of voor een borrel? Of gewoon een middagje BBQ'en met vrienden, bij Soap vind je het! (vraag wel even naar de mogelijkheden)

Onbeperkt genieten; onze opties

Van al dat lekkers bij Soap wil je het liefst zo veel mogelijk genieten. Gelukkig hebben wij een paar hele aantrekkelijke arrangementen voor je klaarstaan, zodat je nooit hoeft te stoppen!

Teambuilding, maar dan leuk

Waarom zou je een dag op de hei zitten als je ook naar SOAP kan gaan? De hipste tent van Apeldoorn als achtergrond voor jullie leukste teamdag ooit. Om dat te realiseren werken we samen met Buro In! aan geweldige activiteiten.

Neem contact op met Buro In! voor meer informatie over de arrangementen of bekijk het hieronder. Vanuit Soap kunnen wij jullie verder helpen qua arrangementen voor eten en drinken maar ook dat kan overlegd worden met Buro In!