Activiteiten

Zingo

vrijdag 6 juli 2018

Ga de uitdaging aan met je collega’s en test je muziek kennis, want die heb je hard nodig bij onze gezellige en hilarische Zingo.
Zingo is een muziekspektakel gebaseerd op het alom bekende bingo spel, maar deze keer geen nummers op de kaart maar titels van bekende muziek.

Lees verder

Expeditie Soap

dinsdag 8 mei 2018

Wie kent niet het geweldige programma Expeditie Robinson? Natuurlijk, we kunnen niet binnen één dag nabootsen hoe het is om een maand op een onbewoond eiland te zitten, maar we kunnen wel die fantastische spellen naspelen! En dat is wat we tijdens Expeditie SOAP op het Zwitsalterrein gaan doen!

Lees verder

Meat & Greet

maandag 7 mei 2018

De Meat & Greet is een heerlijke ontdekkingstocht door Apeldoorn, of zelfs door de omgeving! Want te voet, op scooters, tandems of andere vervoersmiddelen gaan jullie met tijdens deze overheerlijke middag op pad om op unieke locaties te genieten.

Lees verder

Streekbeleving

maandag 7 mei 2018

Streekbeleving is een heerlijke dag voor alle zintuigen.
De dag begint met een uitdaging voor het team, want zonder ingrediënten kun je niet koken. Die moeten dus worden opgehaald! Te voet, met tandems of scooters wordt een route afgelegd door Apeldoorn. Vervolgens wordt er met deze ingrediënten gekookt op buitenvuur.

Lees verder

Go Crazy!

maandag 7 mei 2018

SOAP en Buro In! komen samen voor dit knotsgekke teambuildingsspel waarbij samenwerking belangrijk is, maar plezier het hoogste doel!

Lees verder

Pubquiz

maandag 7 mei 2018

Daag je collega’s uit met onze pubquiz in Apeldoorn en ze zullen hun best doen je van de troon te stoten. Onze pubquiz bevat 7 rondes en onderscheidt zich doordat er áltijd een op maat gemaakte ronde met vragen over jullie team bij zit.

Lees verder

Ranking the Company

maandag 7 mei 2018

Wat weet jij eigenlijk van je collega’s? Of, nog belangrijker, wat weten zij allemaal van jou? Met Ranking the Company, een geweldig teamuitje in Apeldoorn voor ieder team, leer je elkaar pas écht goed kennen.

Lees verder

Samen staan we sterk

maandag 7 mei 2018

Tijdens deze teambuildingsmiddag zul je voelen en ervaren wat je nodig hebt om het beste uit je team te halen door buiten de kaders te denken en samen te werken.

Lees verder

Buiten koken

maandag 7 mei 2018

Tijdens een middag buiten koken in Apeldoorn bereidt de hele groep zelf zijn eten, van het vuur waar het op gemaakt wordt tot de verse ingrediënten. Samen bezig en dat betekent samen genieten.

Lees verder

GPS Experience

maandag 7 mei 2018

Met de activiteit GPS Experience ga je op pad en ontdek je de omgeving Apeldoorn. Met deze GPS Experience zie je niet alleen meer van Apeldoorn, maar heb je tijd genoeg om elkaar beter te leren kennen. Een geweldige ervaring voor zowel nieuwe als bestaande teams.

Lees verder