Streekbeleving

Een knapperend vuurtje, de heerlijke geuren van verse ingrediënten... Streekbeleving is een heerlijke dag voor alle zintuigen.

De dag begint met een uitdaging voor het team, want zonder ingrediënten kun je niet koken. Die moeten dus worden opgehaald! Te voet, met tandems of scooters wordt een route afgelegd door Apeldoorn waarin iedereen zorgt voor de ingrediënten. Het vlees ophalen bij de slager, de groente bij de boer en ga zo maar door.

Buiten koken

En van die ingrediënten moet natuurlijk een heerlijke maaltijd gemaakt worden en ook dat doen we samen bij SOAP op het Zwitsalterrein. We stoken een vuur, snijden alles en bereiden voor om samen op het houtvuur te gaan koken.

Onder leiding van professionele buitenkoks maakt het team zo zelf zijn eigen maaltijd klaar. En een zelfgemaakte maaltijd is natuurlijk het allerlekkerst!

Drankje erbij?

Bij SOAP hebben we altijd wijn bij het koken, soms gebruiken we het zelfs in het eten! En voor jullie team is een fijn arrangement ook erg fijn, daarvoor hebben we een aantal opties.

Informatie

Alle informatie over deze activiteit van Veluwe Experts!

Vanaf:

€ 95

Minimaal:

20 personen

Locatie:

Omgeving Apeldoorn

Duur:6 uur

Waar:

Buiten

 

Optioneel:

Drank:

4 uur - €28.00

Eten:

Inclusief